Van der Sar, Javier Zanetti és Luis Figo az első ICON SBC adagban. Az áruk nagyjából megegyezik a cserélhető verziókkal, de akkor miért éri meg?

Megérkezett a második szezon vele együtt pedig az első adag ICON SBC. Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen lapokat hoz az EA. Három játékos kapott kirakóst: Edwin van der Sar, Javier Zanetti és Luis Figo. De miért is éri meg ezeket a játékosokat kirakni?

Először azt hittem, hogy ezek az SBC-k Prime játékosokat fognak tartogatni, és azért lesznek különlegesek. Miután megjelentek már láthattuk, hogy ezek bizony Base és Mid verziók, ráadásul az áruk se nagyon különbözött a piaci cserélhető verzióktól. Jogosan felteheti a kérdést egy felhasználó, hogy akkor miért éri meg nekem, hogy kiváltok egy ICON SBC-t, amit végül nem fogok tudni eladni.

Nos rengeteg Untrade lap lapulhat a egyesek raktárában, amiket az ICON SBC-be simán belerakhatunk. Ezenfelül cserélhető csomagokat kapunk vissza, így a cserélhetetlen lapjainkat átforgathatjuk, és ha szerencsések vagyunk, akkor jó lapokkal fejezzük be az SBC-t. A végeredményében ugye ugyanúgy egy cserélhetetlen ICON-nal gazdagodunk, de van egy olyan érzésem, hogy a nagyon nagy ICON SBC-k kérni fognak egy ICON lapot.

Ha sok az untrade lapod, és amúgy is szemezgettél valamelyik játékossal akkor itt a remek lehetőség, hogy kiváltsd. Ha csak marketről vásárolnád össze a játékosokat, akkor szerintem jobban jársz, ha szimplán megveszed a lapot. Minden játékoshoz érkezett egy Loan változat is. Ha nem vagyunk benne biztosak, akkor kipróbálhatjuk, ráadásul ezeket Friendly meccseken bármennyiszer használhatjuk. Ezek az SBC-k csak 29 napig kiválthatóak, és elképzelhető, hogy visszatérnek olcsóbb követelményekkel.

Ti kiváltjátok valamelyik ICON SBC lapot?

×