Volt ami kikerült, volt amit visszaraktak, most úgy tűnik ismét visszatérnek a Launch Padek a Fortnite ötödik szezonjában. Jöhet egy kis ugrálás?

Hamarosan véget ér a Marveles szezon a Fortnite szigetén. Ahogy egyre közeledünk a végéhez egyre több mindent megtudunk az érkező új szezonról. A legfrissebb források szerint most a Launch Padek visszatérését pedzegetik a leakerek.

Mindig vannak tárgyak, amik átkerülnek a Vaultba, de egy idő után visszatérnek a játékba. A Launch Padeknek az előző szezonban mondtunk búcsút, de úgy tűnik, hogy nem hosszú időre tűntek el az életünkből. Nagyon vegyes érzéseket váltott ki a tárgy a játékosokból. Egyesek úgy gondolták, hogy nagyon sok mozgásteret adnak, ezért vagy ki kell venni őket, vagy gyengíteni kell rajtuk. Mások szerint a Launch Pad épp a szükséges tempót hozta meg a játéknak.

Úgy tűnik, hogy a harc továbbfolytatódik, mert a kód már megtalálható a forrásfájlok között. A képet ismét Mang0e-nak köszönhetjük, aki v14.60 fájljai között kutakodott.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül visszakerül a játékba. Az is elképzelhető, hogy csak egy LTM keretein belül tér vissza és csak rövid időre üdvözölhetjük újra a Launch Padet. Mindenesetre az ötödik szezon lassan itt a nyakunkon és a hatalmas Galactus esemény is közeleg.

Ti örülnétek, ha az ugráló padok visszakerülnének a játékba?

×