Egy vicces PS5 játékosok addig merészkedett, hogy megalkotta Shrek karaterét a Demon’s Souls felújított változatában.

Miután a PS5 végre világszerte megjelent, és az előrendelők már kézhez kapták, a Demon’s Souls kizárólag PS5-re megjelent felújított változata is elérhető lett. Természetesen nem tartott sokáig, hogy a karakterkreálás hihetetlenül kibővült lehetőségei miatt valaki egy különleges karakterrel álljon elő.

Egy játékos megalkotta Shreket a Demon Souls-ban.

Bloodyfaster mondhatni akkora troll, hogy a világ leghíresebb trollját hozta létre. Az ötlet egyébként az IGN munkatársától, Brian Altano-tól származik, ami megbízta a streamert a feladattal. Az ő változata egyébként így nézett ki:

Ez pedig a borítóképen is látható Bloodyfaster változat:

Hogy ez miért érdekes? Talán csak azért, mert rendkívül vicces, és bizonyítja azt, hogy a játékban igen változatos és egyedi karaktert lehet létrehozni. Ezt egyébként Gavin Moore, a SIE Worldwide Studio kreatív igazgatója is megerősíti, aki nemrég a PlayStation Blog egyik bejegyzésében beszélt erről.

„Ha karakteredet legjobb belátásod szerint alkothatod meg, az növeli az érzelmi kapcsolatot a Demon’s Soul világával” – mondta.

Ez persze köszönhető a technológia fejlődésnek, ami végre lehetővé teszi az ilyen részletes avatar-alkotást. A Demon’s Souls PS5-ön a FromSoftware 2009-es klasszikusának feldolgozása, amelyet a Bluepoint Games fejlesztett.

Te milyen karaktert készítettél a Demon’s Souls-ban? Tudsz viccesebbet, mint Shrek?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×