Egyelőre senki nem tudja, miért, de a Black Ops 4 elemei megjelentek a Cold War-ban, miután a játék már minden platformon elérhető.

Egyelőre igen vegyes a fogadtatása a Call of Duty: Black Ops Cold War-nak, miközben a játékosok már most ki vannak akadva a hibák, bugok miatt. A Treyarch persze közben nagyon készül a december 10-én induló Season 1-re, mely rengeteg újdonságot hoz be, ráadásul a játék egyesül a Warzone-nal.

Úgy tűnik, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 tartalmai véletlenszerűen felbukkannak a játékban.

Egyes játékosok arról számoltak be, hogy a játék különböző pontjain több Black Ops 4 elemmel is találkoztak. Ez már csak azért is furcsa, mert a Black Ops 4 óta az első első teljes kiadású BO játék, ami ráadásul teljes egészében a Black Ops 1 folytatása.

A Redditen nemrég megjelent egy kép, mely furcsa dolgot tár elénk a Cold War zombimódjában. Egy játékos a Mystery Box-nál találja magát, és egy hatalmas Ray Gun reményében kinyitja. Ehelyett egy Ak-47-et jelenik meg, vagy legalábbis valami, aminek AK-47-nek kéne lennie (nem az).

Ez azonban csak egy példa. Mások arról számoltak be, hogy BO4 skineket láttak a játékban.

Lehetséges, hogy a BO4 Battle Royale elemit használták a Cold War fejlesztése során, melyek most merő véletlenségből tűnnek fel. Valószínűleg olyan hibákról van szó, amire a fejlesztők nem számítottak. Vagy nem véletlen az egész? Nyilvánvalóan rengeteg problémát kell még megoldania a Treyarch-nak, hogy hibátlan legyen a játék. Azonban néhány Black Ops 4 tartalom megjelenése valószínűleg nem prioritás most.

Te is találkoztál BO4 elemmel a játékban?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product
https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×