EA Sports FC

Zöld út Ronaldohoz – Flashback Khedira SBC

Ezen a héten nem kedden, hanem csütörtökön érkezett új játékos SBC. Sami Khedira a 2012, 2013-as szezonjára emlékezve kapott egy 86-os lapot, amely árban és értékben is szerintem igazán erősre sikerült.

A lap elkészítéséhez durván 150 ezer zsetonra lesz szükségünk. Két csapatot kell összerakni. Az egyik egy 83-as csapat TOTW és Real Madrid vagy Piemonte Calcio játékossal, míg a másiknál egy 86-os csapatot kell építenünk német játékossal. Szerencsére a németeknél elég jó fodder lapok vannak, így a beépítéssel nem kell szenvedni.

Khedira kártyája szerintem igazán erős. Egy védekező középpályásnál nem kulcsfontosságú a lövés statisztikák, de ennél a játékosnál ezek is viszonylag magasak. Passzai kiválóak, amik nagyon jól jöhetnek a kontráknál, vagy csak a támadás építésnél. Composure hihetetlen magas akár csak a dribbling, Ball Control és reakció statisztikája. Védekezési mutatói masszívak. Ereje és agressziója van, erőnlétbe lehet nem bírja végig a meccset. A lapnak azért van egy két negatív mutatója is. Én speciel nem vagyok a dupla Medium Workrate szerelmese, de lehet, hogy ehhez a Staminához pont jó. A másik, hogy a cselmestereknek a két csillag kevés lesz a trükkmozdulatoknál. A harmadik pedig nehezen gyorsul, és nem annyira agilis. Ez a lap tényleg törni zúzni megy a középpályára és nem balettozni.

Mit ajánlok? Ez a lap a legjobb középpályás jelenleg a Serie A-ba. Ha olasz csapatod van, én nem haboznék, hogy kivegyem, mert szerintem pár hónapig biztos helye van a kezdődben. Ha nehezen megy Cristiano Ronaldo linkelése, akkor Khedira remek lehetőséget ad, hogy beépítsd a csapatodba.

Szerintem ár-érték arányba egy igazán erős lapot kaptunk. Én, ha tudom szerintem megcsinálom, mert bármikor érkezhet egy CR7 a csapatomba.

Ti megcsináljátok Khedira lapját?

LEETeszteltük

Korábbi cikkek

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

10 perc telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

25 perc telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

40 perc telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

55 perc telt el azóta...

Szex, idegen paraziták és Semmelweis doktor – Bődületes áprilisi film és sorozatkínálat a Netflixen

Bódi Dániel 2024.04.01. - Nem mintha eddig lehetett volna okunk a panaszra, de úgy tűnik…

4 óra telt el azóta...

CoD-osok figyelem: Egy játékos megalkotta az ultimate FPS kontrollert

2024.04.01. - Nagyon régóta megy a vita az FPS játékok körül, hogy kontrollerrel vagy billentyűzettel…

8 óra telt el azóta...