Galactus közeleg és a világvége vele együtt érkezik. A hírek szerint a Zero Pointra pályázik és a szivárgások szerint sikerrel is jár.

Galactus közeledik a Fornite szigetére és csak egy dologra fáj a foga, a Zero Pointra, vagy más néven a Nexus gömbre. A Nexus a Marvel képregényeiben az a hely, ahol minden idővonal egyesül. Ez az elmélet akár a Fortnite világába is átültethető lehet. A negyedik szezon záró eseménye minden eddiginél nagyobb műsorra készül. Ezt szó szerint is érthetjük, hiszen soha nem volt még ekkora a event fájl a Fortnite letöltései között.

A játékosok mindenképp egy hatalmas eseményt várnak és hogyan máshogy überelhetjük a Pillangó eseményt, a Doomsday eventet és a Fekete lyukat? Ha ezeket mind ötvözzük. Az adatbányászok már az első fejezetből találtak is fájlokat és a Fekete lyuk egyik része teljesen átkerül a Season 4 kódjai közé.

Mang0e egyenes a Zero Point hangfájljaira bukkant rá, melyek egy az egyben visszakerültek a játékba. Az eredeti történetben ugye a Zero Point okozta a fekete lyukat, elképzelhető, hogy ismét hasonló szituációba kerülünk?

Ezek persze mind csak spekulációk, és biztosra nem vehetjük őket. Mindenesetre izgatottan várjuk a Novermber 30-at, és azt, hogy mit rejteget számunkra Galactus.

Szerintetek ismét hatalmas váltásra készülnek az Epic-nél?

×