Ha nem látnánk a saját szemünkkel, biztosan nem hinnénk el, hogy ilyen egyáltalán lehetséges.

Kika Martins neve vélhetően nem sokat mond még a hardcore CS:GO rajongóknak sem. Sőt, sajnos Xirilikika néven sem vagyunk előrébb. Pedig ha valaki megérdemelné az ismertséget a CS:GO streamerek közül, az például pont ez a portugál lány.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kika Martins (@xirilikika) által megosztott bejegyzés

A most 18 éves streamer még kislány korában szenvedett stroke-ot, melynek következtében teste 60%-a lebénult. Ennek köszönhetően csak jobb kezével tud játszani, így kell megoldania mindent.

Technikája azonban ijesztően zseniális, ha nem látnánk, els sem hinnénk, hogy mindezt egy kézzel lövi.

Ujjak a WASD-n, az alkar pedig az egéren, így mozgás közben is oda tud figyelni a crosshair placementre. Érdemes nézni, hogy szinte folyamatosan jó helyen tartja a célkeresztet, így ha felbukkan egy ellenfél, mozgás helyett egérre vált ép kezében, és gyorsan belövi az ellenfelet. Kiváló reakcióidő és brutálisan ügyesen koordinált mozgások.

A videó futótűzként terjed a CS:GO közösségben, ami látva ezt a technikát azt hiszem, nem is csoda. Ezek után egy picivel kevesebb FPS, vagy picivel kisebb hely az egérpadnak senkinek nem lehet akadály. Reméljük Xirilikika példája ékes bizonyíték lesz mindenki számára, hogy szinte bármilyen akadály leküzdhető, még a leginkább kompetitív játékokban is!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

 

×