Mbappé? Nem! Ben Yedder? Nem! Jonathan Bamba? Igen! A Lille játékosa nyerte az októberi POTM szavazását. Ti meglepődtetek?

Brutális felhozatallal érkezett a Ligue 1 POTM szavazása. Kylian Mbappé, Wissam Ben Yedder és Jonathan Bamba közül lehetett választani. Meglepetésre nem Mbappé és nem Ben Yedder nyert, hiszen Jonathan Bamba ellopta előlük a showt.

A Lille francia szélsője már TOTW lappal is rendelkezik, és most egy 86-os lappal rémisztgeti a FUT Champs ellenfeleket. Az ára igen borsós és összesen három csapatot kell összerakni: Egy 85-ös csapat Ligue 1 és TOTW játékossal, egy 86-os csapat francia játékossal és egy 86-os csapat TOTW lappal. Az ára jelenleg PS-en 342 ezer, míg Xboxon 359 ezer.

Statisztikákat tekintve elég erős lapot láthatunk. H/H Workrate mellett dupla 4 csillag található. 93-as Pace elég jó szélre, amellé egy 86-os shooting érkezik. Passzai nem rosszak, igazából ott egyedül a szabadrúgások húzzák le a statisztikát, de szerintem az elnézhető. Dribbling értékei nagyon jó ráadásul a composure is masszívan fejlődött. Minden fizikális mutatója +5 értéket kapott, ami szerintem jó irányba viszi a játékost.

Chemistry tekintetben vagy egy Finisher vagy egy Deadeye chemyt használnék rajta. Ez leginkább attól függ, hogy te milyen poszton használod.

Mit ajánlok? Ha Ligue 1 csapatod van, akkor mindenképp egy remek lap. Ha Bamba TOTW lapja bevált neked, akkor ez a kártya szerintem beváltja a reményeid. Ára nálam picit magas, ráadásul hamarosan itt vannak az ICON SBC-k, aminél szintén szükségünk lesz a HR játékosokra.

Ha szimpatikus a kártya vagy tényleg nagyon bevált a TOTW, akkor hajrá csináld meg. Elég jól játszik a francia így várható még TOTW lap tőle.  Elég sok promóció közeleg, így én még mindenképp kivárok, de szerintem nem adok ki érte most zsetont.

Ti használjátok Bamba lapját? Nektek, hogy szuperál?

×