A részletek a külcsínben rejlenek.

Az extravagáns, egyedi telefonjairól népszerű Caviar előállt egy új telefonnal, ami ezúttal nem a szokásos arany bevonatot tartalmazza, helyette az elnökválasztás adta a téma apropóját. A Sands of Time nevezetű telefonjaik csak külsőben térnek el az iPhone 12-től és az iPhone 12 Pro Max-tól, ennek ellenére az árcédula igencsak húzósra sikeredett.

A Caviar ezzel a telefonnal tiszteleg az elnökválasztás előtt, aminek köszönhetően a hátoldalán ott látható mindkét jelölt, illetve egy egyedi homokóra is bekerült a hátlapra, ami még izgalmasabbá teszi a készüléket. Ettől függetlenül legyen valaki Biden vagy Trump szimpatizáns, a készülék elég érdekesen fest.

Az árcédula nagyban függ a készülék típusától és tárhelyméretétől. A legolcsóbb darab 14 900 dollártól indul, ez esetben egy 128 GB-os iPhone 12 Prót kapunk. Az eredeti 440 ezer forintos árcédula helyett így ez esetben is 4,5 millió forintot kell a kasszánál hagyni. Amennyiben pedig a lehető legnagyobb méretre vágyunk, úgy az 512 GB-os iPhone 12 Pro Maxot érdemes kiszemelni, ami 19 050 dollárért, azaz 5,77 millió forintért hozható el a Caviar áruházából.

A telefonokból egyébként mindössze 46 darab készül, ugyanis összesen ennyi elnöke volt az Egyesült Államoknak ezidáig. Ahogyan a gyártó fogalmaz, a Sands of Time pedig ennek az eseménynek állít emléket, épp ezért ez nemcsak egy telefon, hanem sokkal több annál. Ennek ellenére csupán 1 éves garanciát vállalnak a termékre, ami az árcédulát elnézve nem túl nagyvonalú.

 

https://www.facebook.com/groups/techinfohun/

×