A legújabb Fortnite szivárgások szerint a Black Hole és az Astroworld visszatérhet a következő évadzáró esemény során.

Mostanra már lehet tudni, hogy a Fortnite jelenlegi 4. évada a november 18-án érkezett utolsó frissítéssel véget ér. Ahogy arra a játékosok számítottak, a frissítés forrásfájljai több információt is tartalmaztak a játék várható történetét illetően. Ezeket most adatbányászok szépen fel is fedezték.

A legtöbb Fortnite adatbányász szerint egy dolog biztos: egy hatalmas esemény közeleg.

Nehéz lenne persze megtippelni, hogy pontosan mi is fog történni, amikor Galactus végre eléri a szigetet. Természetesen néhány nyom azért van.

Több adatbányász írt arról, hogy tulajdonképpen a Chapter 2 – Season 4 és a Chapter 1 – 10. évada között valamiféle kapcsolat van. iFireMonkey szerint például a játékban most megjelent egy „RockyRidge” nevű fájl, ugyanaz a fájl, amelyet az lobby-ban használtak az 10. évad alatt. Azok számára, akik nem emlékeznek, ez volt a Black Hole lobby, amely néhány pillanat múlva beszippantott mindent.

Egy másik adatbányász, ShiinaBR egy képet is közzétett Season 10.  lobby képernyőjéről, valószínűleg ugyanarra a fájlra utalva, amelyről az iFireMonkey tweetelt.

Ez azt jelenti tehát, hogy az a fájl, ami a Black Hole esemény alatt megjelent, megjelent most is, ami talán összeköti a két esemény történetét. Persze ez egyelőre csak találgatás. Ráadásul néhány adatbányász szerint a Travis Scott esemény Astroworld képét is visszatették a Fortnite játékfájljaiba.

„Szinte biztosak vagyunk abban, hogy a Fekete Lyuknak köze lesz a Galactus eseményhez” – fogalmazott egyikük.

Sajnos jelenleg úgy tűnik, hogy még decemberig várnunk kell ahhoz, hogy kiderüljön, mi is fog történni. Vajon tényleg még egy Fekete Lyuk várható, vagy csak kiderül, hogyan függ össze az egész?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×