A League of Legends előszezonja javában zajlik, a játékosok igyekeznek megismerni az új itemeket, amiket kaptunk.

Pontosan ahogy vártuk: Tömérdek item lett jóval erősebb megjelenésekor, mint az összes többi jelenlévő tárgy a játékban.

Akár Assassin, akár ADC, akár Tank main vagy, egy tuti – biztosan találsz valami neked valót.

Immortal Shieldbow

Az Immortal Shieldbow végre ismét visszahozta a lövészszerepet valamilyen magasabb szintre. Ez a tárgy sok játékos számára tökéletes választás.

Ha valamilyen nagy csatározás közben a maximális életerőd a 30%-a alá esne, 3 másodpercre 250-700 pajzsot kapsz. Emellett biztosít a player számára 15% lifestealt, ám ennek 90 másodperc a cooldownja.

Lássuk be, nem rossz dolog túlélni egy hátból érkező Assassint vagy egy nice ADC és support társa kombót… Ez az item pedig nagy segítségedre lesz ebben, hiszen a fentebb említettek mellett még gyors gyógyulást is ajándékoz számodra, miközben +50 sebzést is ad, 20% kritikus csapási eséllyel fűszerezve.

Mindenképp ajánlatos az agresszívabb játékstílust kedvelő gamereknek.

Eclipse

A Shieldbow-hoz hasonlóan az Eclipse számos előnnyel kedvez a játékos számára. Az itemnek egyedülálló hatása van, amely a Kelő Hold névre hallgat. Ez akkor aktiválódik, amikor a felhasználó 1,5 másodpercen belül két külön támadással vagy képességgel eltalál egy enemyt.

A célpont a maximális életerejének 8%-ával egyenlő bónusz fizikai sebzést szenved el.

A felhasználó 15 százalékos bónusz mozgási sebességet és jelentős pajzsot is kap két másodpercre.

Az Eclipse még erősebb volt az utolsó hotfix előtt, de azért még így sem panaszkodhatunk rá egy másodpercig sem.

Sunfire Aegis

A tankok számára a Sunfire Aegis az egyik leghalálosabb item, amelyet az előszezonban fel tudnak építeni. Ebben a formában rengeteg plusz életerőt és páncélt ad. Idővel jó sok sebzést is, ami tökéletes, mivel a Tankok általában hosszabb ideig élnek a meccs alatt, mint bármelyik másik társuk.

Amikor egy játékos sebzést okoz nekünk, az Aegis másodpercenként 12-30 varázssebzést okoz a közeli ellenségeknek három másodpercig. Ez 25 százalékkal nő a minionokkal és 150 százalékkal a szörnyekkel szemben.

Maximális passzív sebzés esetén az alaptámadásaid felrobbannak, ezáltal a körülötted lévő ellenségek igencsak lángra kapnak…

A Sunfire rengeteg kárt okoz anélkül, hogy túl bonyolult lenne… Mestermű.

Duskblade of Draktharr

Az orgyilkosok virágzanak az előszezonban és bizony van néhány olyan tárgy, amely megkönnyíti számukra a virágzást. Az egyik ilyen darab, amelyen sokan csak kapkodják a fejüket, a Duskblade, egy régi jól ismert item, amely a mostani előszezonban új „festést” kapott.

A Nightstalker passzív mellett, – amely további sebzést illetve lassítást eredményez az ellenfél számára – , a gyilkosok 1,5 másodpercre láthatatlanok maradhatnak, ha egy nemrégiben általuk megsebzett hős meghal.

Bármely csapat számára igazi fájdalmat okozhat, különösen a passzív frissítésével. Ezentúl még jobban oda kell figyelnünk, ha egy Assassint látunk közeledni… sosem tudni mi van a tarsolyában…

Ha kíváncsi vagy a többi új tárgyra is, íme egy kis ismertető vidi Mobalytics jóvoltából:

 

Neked melyik az új kedvenc itemed az előszezonban?

×