A Fortnite vadiúj frissítésével megkaptuk a Fortnite x Houseparty együttműködés eredményét.

Ez a szuper újítás lehetővé teszi hogy a játékosok videóchateljenek a battle royale játék közben. Oh, és még egy nagyon extra wrap-et is kaphatsz vele.

A játék 4. évadja már majdnem itt van, november végére várható. Ennek ellenére az Epic Gamesnek még mindig van néhány újdonság a tarsolyában, mielőtt megkaparinthatnánk az 5. season-t. Ezen új funkciók egyike

a Houseparty, egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a játékosok számára a kommunikációt, ráadásul úgy, hogy még láthatják is egymást.

Az Epic Games blogbejegyzése szerint a v14.60 frissítéssel lesz elérhető az új funkció, november 18-án.

De hogyan is működik, és hogyan állíthatják be a játékosok?

Itt van minden, amit tudnod kell róla:

A Houseparty egy közösségi média alkalmazás, amely egyszerre nyolc embernek nyújt videocsevegést. Hasonló, mint  például a Zoom, a FaceTime vagy a Google Hangouts, de csak nyolc ember számára.

A játékosok hozzáadhatnak barátokat és meghívhatják őket a privát videocsevegésekbe.

A játékosoknak a Houseparty appra lesz szükségük iOS vagy Android eszközükre telepítve ahhoz, hogy a kamerát megfelelően használhassák. A chat a Fortnite játék egyik oldalán jelenik majd meg játék közben.

Azokat a játékosokat, akik a Houseparty-fiókot összekapcsolják az Epic-fiókjukkal, egy ingyenes Rainbow Fog wrappel jutalmazzák, amelyet a Fortnite bármely fegyverénél fel lehet használni.

Elég frankón mutat, az app rózsaszín és sárga kombója ihlette.Az Epic szerint november 20-tól és 26-tól azok a játékosok, akik öt meccset lenyomnak a barátaikkal, 2020. december 4-ig meg is kapják.

Azt még nem tudni, hogy PC-re és PS-re is egyaránt elérhető-e a vagy csak az egyikre.

Sajnos mostanság csak PlayStation 4, PlayStation 5-ön és PC-n lesz elérhető, tehát ha Xbox-on vagy Switch-en vagy, egyelőre nincs szerencséd.

 

Hogyan kapcsold össze a fiókokat?

A két fiók összekapcsolása kissé bonyolult. Az alkalmazások letöltése és a szolgáltatásokra való regisztráció között, amelyeknél valószínűleg amúgy sincs fiókod, még meg is kell ismerned az új alkalmazást és megtanulni a használatát…

Leginkább azok számára éri meg ez a hercehurca, akik valami új dolgot szeretnének kipróbálni csevegés gyanánt vagy egyszerűen csak szeretnék magukénak tudni a wrap-et.

  1. Töltsd le a Houseparty alkalmazást iOS vagy Android eszközödre.
  2. Az alkalmazásban kapcsold össze az Epic Games-fiókod a Houseparty-fiókjával az utasítások segítségével.
    3. Miután így már valószínűleg össze lesznek kapcsolva a fiókok, a kövi alkalommal amikor elindítod a játékot gépen vagy PS-en, a videóhívások már működni fognak.

Összességében remek szolgáltatásnak tűnik.

Reméljük, hogy az Epic a jövőben több ilyen szolgáltatást valósít meg.

Ti mit gondoltok?

×