Ismét a válogatottakon volt a sor. Voltak EB selejtezők, Afrika kupa mérkőzések és Nemzetek ligája meccsek is. Ez a TOTW#8.

A bajnokságok ismét szünetre vonultak, és helyettük a válogatottakon volt sor. Volt itt EB selejtező, Afrika Kupa mérkőzés és Amerikában is pörögtek a mérkőzések. Ez a TOTW#8.

Magyar szemmel a legfontosabb meccset csütörtökön játszotta a válogatott, ugyanis Izland ellen kivívták a tovabbjutást és ott lesznek a jövő évi Európa bajnokságon. Szoboszlai remek formában játszott és a mindent elődöntő találatot is ő szerezte.

Ebből kifolyólag Dominikot is nagyon vártuk az eheti keretbe, meg is érkezett menetrendszerűen.

Ezenfelül igazi OTW dömping várható. Vidal duplájával nyert Chile, Victor Osimhen gólt és gólpasszt osztott ki, Ziyech és Hakimi pedig hátán vitte Marokkó válogatottját. Ferran Torres is kivette a maga részét a németek elleni győzelemből, de valamiért úgy érzem az EA már a mérkőzés előtt kiválasztotta a keretet, és ezért nem lesz tagja a spanyol játékos. Szerintem erős TOTW#8 keret érkezik, főleg a PL játékosok számára, ugyanis Mané, Kanté és Wijnaldum is esélyes a bekerülésre.

Itt a 7 óra, lássuk hát a teljes névsort:

 

A játékosok már nyithatóak a csomagokból. A TOTW upgrade pakkjaiból már ezek a lapok is bonthatóak, viszont az előző heti játékosok már nem. Pénteken lejár a szezon, így mindenképp igyekezzetek, ha szeretnétek a Season Objective lapokat, vagy a kívánt csomagokat beszerezni.

Ti kit szeretnétek megszerezni a TOTW#8 keretéből?

×