A CD Projekt RED fejlesztői mindent megtesznek azért, hogy a karakteralkotás is minél egyedibb legyen.

Bizony néha nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a részletekre. A CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 készítésekor ez igen komolyan vette, így a karakterek megalkotásakor nem csak a nemi szerveket tudjunk kedvünk szerint kialakítani, de

a fogak és a köröm is részletekbe menően testreszabható.

Ez azt jelenti, hogy kiválaszthatjuk a körmök hosszát, kinézetét, valamint választhatunk mondjuk fogszabályzót. Ez persze nem lehet meglepő azok után, hogy a fejlesztők elárulták: a nemi szervek is változtathatók, sőt külön technológiát használnak arra, hogy a szájmozgás minden nyelven kövesse az elhangzó szövegeket.

„A szabad döntés nem csak a játékban, de a karakter kialakításában is fontos számunkra” – mondta a CD Projekt RED egyik fejlesztője a Facebookon. Korábban már bemutattak egy videót arról, hogy hogyan tudjuk felépíteni saját karakterünket, ám ebben inkább a fő külső megjelenésre fókuszáltak.

 

A Cyberpunk 2077 december 10-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Stadiára. A PlayStation 5 és az Xbox Series X ingyenes frissítése szintén készülőben van. Egyébként most csütörtökön a CD Projekt RED ismét online Night City Wire bemutatót tart, ahol újabb részletekre derül fény.

Amúgy valóban szép dolog, hogy ilyen alaposan alakíthatjuk ki azt a karaktert, amit az FPP nézet miatt a játékban nem igen fogunk látni. Alig várjuk a december 10-ét.

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkhungary/

×