Már majdnem véget ért a Fortnite aktuális évada, a 14.60-as frissítés pedig várhatóan ma, vagy a hét közepén várható. Ez lesz benne.

Természetesen ismét lehetetlen megjósolni, hogy az Epic Games mit hoz el a legújabb frissítésbe. Azt is csak szivárgásokból és pletykákból lehet sejteni, hogy mikor élesedik. Mivel az aktuális 4. évad a végéhez közeledik, azt feltételezik, hogy a 14.60-as frissítés valamikor ma, kedden vagy szerdán kerül be az éles szerverekre.

Hogy mit is tartalmaz a csomag, azt nehéz egyértelműen megmondani, ám a korábbi szivárgások segítenek abban, hogy nagyjából tisztán lássunk.

Hibajavítások

Ahogy minden frissítés, természetesen az új patch hibajavítást is tartalmaz majd. Sajnos eddig úgy tűnik, hogy a frissítés nem sok hibát javít majd, szóval sok probléma megoldására várnunk kell az 5. évadig. Ha minden igaz, ezúttal a következő hibák javításával készül az Epic Games.

  • A letiltott voice chatet nem lehet új engedélyezni Xbox Siries X-en és S-en.
  • A csapat méretének beállítása nem működik megfelelően Creative módban.
  • Wild West Lama nem ad Steampunk fegyvert (STW).

Események

Feltételezzük, hogy a v14.60 elsődleges oka a Nexus War – vagy Galactus – event bekerülése a játékfájlok közé. Arra számítunk, hogy Galactus ismét közelebb kerül a Fortnite pályájához. Lehetséges, hogy a játékon belüli visszaszámlálást vagy valamilyen más változást kapunk a játékban, de az információk nagy része csak szivárgás.

Közben pedig érdemes körülnézni a Shop-ba, mivel megérkezett a Lachlan skin is.

 

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×