Mint minden Call of Duty, a Black Ops Cold War is számos fegyverrel rendelkezik, amelyek hihetetlenül népszerűek a competitive és casual meccsek alatt is.

Míg a Call of Duty: Black Ops Cold War még csak most indult el, máris van néhány „alap” fegyver, amit sokan használnak és kedvelnek.

Bár ezeknek a listája a játék során biztosan változni fog, összeszedtünk 3 fegyvert amit – véleményünk szerint – érdemes kipróbálni.

Ha növelni szeretnéd a KDA-d és csak úgy egyáltalán a játékélményt a Black Ops Cold War multiplayer játékában, akkor feltétlenül nézd át ezt a kis „toplistát”, pláne ha még abszolút új vagy a játékban.

MP5

Az MP5 ismét kiérdemelte a legjobb fegyver címet. Ez az overpowered SMG a magas fire rate-nek és a kezdők számára is könnyen kezelhetőségének köszönhetően minden játékterületen abszolút tarol.

Még durvább lesz, ha kicsit felhúzod a mobilitását és az ADS sebességet. Egyszerűen csapd rá az Agency Suppressort,  jöhet a 9.5” Reinforced Heavy, aztán Field Agent Grip, SALVO 50 RND Fast Mag, speed mag és a Raider Stock. Ezután tuti, hogy verhetetlen leszel a középtáv tűzharcokban, ellenben javasoljuk hogy siess,  mielőtt nerfelnék ezt a csodát.

M16

Ez az legendás rifle igazán dominánsan robbant be a Black Ops CW-ba. Nagyszerű választás azok számára, akik nem szeretnék elaprózni a gyilkosságok számát. A three-round burst megbízható damaget és pontosságot kínál, így rendkívül sokoldalúan kihasználható fegyver.

A legjobb, ha a kellő távolságot megtartod és inkább a közép és a hosszú táv harcokra koncentrálsz rá. Talán még a bosszantó MP5 team-et is felszámolhatod vele.

AK-47

A klasszikus és az örök – személyes – kedvenc.

Semmiképp sem maradhatott ki a listából, szinte ikonikus darabnak számít a játékban. A lassabb tűzsebesség és a függőleges rúgás kissé nehézkessé teheti kezelését a listán szereplő többi fegyverhez képest, de a magas sebzési teljesítmény hatalmas előnyt kovácsol neki.

Lehet, hogy nem minden idők legjobbja,  de minden bizonnyal az egyik legélvezhetőbb darabról van szó.

Te melyik fegyvert használod a legtöbbet? 

×