A Mortal Kombat 11 újra köztudatba hozza a 80-as évekbeli akcióhősöket, akiket mind szeretünk és annak idején talán még istenítettünk is.

A Mortal Kombat 11 Ultimate ma új DLC karaktereket hoz be a játékba, ami azt jelenti, hogy csak végre összeereszthetjük Rambót és a Terminátort. Akármennyire is hihetetlen majd 40 év telt el mire ezt a legendás összecsapást megláthatjuk, még ha csak egy játékban is.

Gyerekkorunk hősei élednek újjá a Mortal Kombat 11-ben.

Persze nem mindenki ábrándozott arról gyerekkorában, hogy milyen lenne, ha Rambo és a Terminator harcolna egymással, de úgy tűnik, hogy a NetherRealm Studios fejlesztői igen. A fejlesztők két új előzetest is kiadtak a MK11 Ultimate-hez, hogy még jobban bemutassák az érkező karaktereket küzdelmét.

Mindkét előzetest tulajdonképpen egy-egy rajongói fikció, hogy ki nyerne a harcban. A NetherRealm nem választ oldalt, így inkább két előzetest csináltak, hogy mindenki elégedett legyen. Az egyikben Rambo győz, a másikban a Terminator. Külön érdemes megemlíteni, hogy természetesen a karakterek az eredeti színészek arcát kapták meg.

Terminator win:

 

Rambo win:

 

Az MK11 Ultimate és a Kombat Pack 2 november 17-én, azaz ma érkezik.


https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×