Úgy tűnik, még az ünnepi időszak akciói előtt visszatér a Frozen Legends Pack a Fortnite Shop-jába, mindenki nagy örömére.

Miután néhány játékos a Nintendo Switch Shop-ban kiszúrta, most feltételezhető, hogy a Frozen Legends Pack a közeljövőben visszatér az elérhető csomagok közé a Fortnite-ban. Az évek során az Epic Games számtalan kozmetikai elemet vezetett be, melyeket a Fortnite játékosok a mai napig használnak. Ezek egy része csak egy ideig volt elérhető, aztán végleg eltűnt a lehetőség, hogy megszerezzük azokat. Ilyen volt az a csomag is, ami talán most visszatér.

Az egyik legnépszerűbb csomag, a Frozen Legends Pack talán újra elérhető lesz.

A pack, ami először 2018 decemberében jelent meg, már többször visszatért a Shop-ba, és most a rajongók ismét úgy gondolják, hogy be lehet majd húzni. Az adatbányász ShiinaBR szerint a Frozen Legends és a Polar Legends csomagok nemsokára megjelennek, amint azok már láthatók a Nintendo Switch-en.

Bár a Nintendo konzolján a csomag még nem vásárolható meg, már látható és valószínűleg hamarosan megindul az akció. Hogy ez pontosan mikor lesz, azt nem lehet tudni, ám sejthető, hogy azzal együtt minden platformon elérhetővé teszik.

Te megszerzed majd a Frozen Legends csomagot?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×