Új, eddig sosem látott gameplay videó jelent meg egy bemutatófilmben, mely megmutatja Night City utcáit és sötét világát.

Már tényleg csak pár hetet kell várni arra, hogy végre játszhassunk az év talán leginkább várt játékával, aminek megjelenését már háromszor csúsztatták a fejlesztők. A CD Projekt RED azonban azt ígéri, december 10-én valóban elstartol a cím, így mindenki belevetheti magát a Cyberpunk 2077 univerzumába.

Most egy friss gameplay videó jelent meg, több felvétellel Night City-ről.

Az eddig nem látott képkockák a német Das Erste weboldalról származnak, egy cégbemutató dokumentumfilmből. Itt az interjúk alatt mutattak olyan képkockákat, melyek még jobban elénk tárják Night City sci-fi világát.

A képek alapján talán kijelenthető, hogy a Cyberpunk 2077 egy olyan cím, amire érdemes volt ilyen sokat várni. A játék egyébként nem csak Night City városában játszódik, ám központi szerepet tölt be. A videón jól látszik annak összetettsége. Már mi is izgatottak vagyunk a megjelenés kapcsán, és amellett, hogy beszámolókkal készülünk nektek, rengeteg Cyberpunk 2077 termékkel raktuk tele a Leet.hu Webshopját.

A Cyberbpunk 2077 2020. december 10-én jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra, PC-re és a Stadiára.

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkhungary/

×