Az ASUS tartogat még meglepetéseket.

Úgy tűnik az ASUS ismét előáll egy új egyedi kártyával, legalábbis nemrég egy informátor lerántotta a leplet a cég Radeon RX 6800-as modelljéről, ami nem mellesleg vízhűtő-hibrid rendszerrel szereltek. A legutóbbi információk szerint az RX 6800-as modellekben jóval nagyobb erőtartalék lehet, mint eddig hittük, aki pedig ezen tulajdonságokat maximálisan ki szeretné használni, annak valószínűleg combosabb hűtőbordákra lesz szüksége, épp ezért érdemes lehet majd számba venni az ASUS legújabb ASUS ROG STRIX LC modelljeit, amelyek gyárilag vízhűtéssel érkeznek majd a belsős szivárogtató elmondása szerint.

A vízhűtésen túl a kártyán helyet kapott egy hagyományos ventilátor is, így érthető, hogy miért hivatkoznak rá hibrid hűtőként. A jelek szerint az RX 6800-at és az RX 6800 XT-t fogják a fentebbi hűtővel szerelni. A 6900 XT valószínűleg még átgondoltabb hűtőrészt kap, de az is lehet, hogy ebben az esetben nem lesz elérhető a vízhűtés.

A fentebbi képen egyébként az ASUS Prime X570 Pro alaplap is feltűnik, amit a gyártó szintén nem mutatott be a nagyközönségnek, sőt a lapot először láthatjuk képeken.

Az informátor szerint 3 napon belül bemutatkozik majd az új Strix LC,  de természetesen a Strix és a TUF Gaming modellek is érkeznek ezzel együtt.

A borítókép csupán illusztráció

×