A konzolháború úgy tűnik szinte mindenhova begyűrűzik a Next Gen példányok érkezésével. Most éppen néhány FedEx-es futár foglalt állást a kérdésben.

Az Xbox Series X és a PlayStation 5 piacra lépésével új fejezet kezdődött az évek óta tartó konzolháború krónikájában. A két Next Gen konzol szándékosan szinte egy időben érkezett, és mindkét cég folyamatosan azon dolgozik, hogy már most döntő fölényre tegyen szert a versenytárssal szemben.

Az Xbox állítása szerint soha, egyik konzoluk sem fogyott ilyen jól az előrendeléseket tekintve, a PS5 persze ugyanezt mondja saját termékéről. Folyamatosan érkeznek a szuper pozitív tesztek és vélemények mindkét konzol szerelmeseitől, és persze a hibák is a rosszakaróktól. Objektíven dönteni épp ezért szinte lehetetlen, mindenki azt választja, amerre a szíve húz.

Úgy tűnik a FedEx nevű, népszerű futárcég alkalmazottjai is döntöttek, náluk a PS5 a nyerő. Legalábbis a legújabb trollkodásukból ez derül ki.

A kézbesítők ugyanis újabban nem túl hízelgő üzentekkel látják el az Xbox Series X előrendelői dobozait. Konkrétan ráírják: „A PlayStation a jobb”.

A redditen terjedő képek alapján nem egyedi esetről beszélünk, többen is hasonlóról számoltak be, lakhelytől függetlenül.

Lehet persze az is, hogy csak félreértjük a gondolatmenetet, és igazából a FedEx-es srácok így próbálták megvédeni a csomagot. Ha ugyanis a küszöbre tett dobozon valaki meglátja, hogy egy Xbox Series X van benne, de megüti a szemét a „A PlayStation a jobb” felirat is, hátha nem lopja el…

Nyitókép: TheGamer

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×