Nemrég a Sony bejelentette, hogy a jövőben már nem foglalkozik az első kiadású PS4-ek hivatalos szervizelésével.

Eljött a pillanat, hogy teret adjunk az új konzolgenerációnak, így a PS5 megjelenésével a PS4 ideje lassan leáldozóban van. Különösen igaz ez azokra a PS4 verziókra, melyek még a kezdetekkor, 2013-ban jelentek meg.

A Sony jövőre már nem javít régi PS4 verziókat.

Miközben a héten Japánban is megjelent a PS5, melyet egyébként egy szentélyben is megünnepeltek, a régi PS4-ekkel kapcsolatban is közleményt adott ki a Sony Japánban.

Az első két PlayStation 4 modell, a CUH-1000 és a CUH-1100 sorozat szervizelését már nem vállalják december 25-től a márkaszervizek. Eddig lehet a kérelmeket elküldeni, utána már a tulajdonosra van bízva az esetleges javítás. Természetesen ez kizárólag a hivatalos Sony márkaszervizekre vonatkozik. és (egyelőre) csak Japánban. A Sony elsősorban a szükséges alkatrészek hiánya miatt döntött így. Ám valószínűleg a generációváltás is benne van.

Szerencsére a Sony továbbra javítja a CUH-1200 (amelyek külsőleg hasonlítanak a CUH-1000-hez és az 1100-hoz), valamint a CUH-2000 / Slim és CUH-7000 / Pro modelleket. Hiába, a PS4-nek szép lassan leáldozik…

Ezt láttad már?

Japánban ősi szentélyben ünnepelték a PlayStation 5 megjelenését

×