A legutóbbi Warzone frissítés előidézett egy hibát, ami meggátolta a játékosokat abban, hogy Operátort válasszanak magunknak a menüben.

A legutóbbi Warzone frissítés előidézett egy hibát, ami meggátolta a játékosokat abban, hogy Operátort válasszanak magunknak a menüben. Nem meglepő, hogy ez sokaknak rontotta a játékélményt és elárasztották a fejlesztőket hibajelentésekkel. Mostanra végre az Infinity Ward is reagált az esetre.

Gyakorlatilag egy ideig nem választhattuk meg magunknak azt a karaktert, akivel játszani szerettünk volna, a véletlenszerűen kisorsolt modellre kellett támaszkodnunk. Persze ez szervesen nem érinti a játékmenetet, de ha már költünk azért, hogy egy bizonyos Operátorral játsszunk, az a minimum, hogy legalább ez a rendszer zökkenőmentesen működik.

Az Infinity Ward azonnal nekiesett a hiba javításának, s pár órával ezelőtt jelezték, hogy egy kisebb frissítés megjelent a játékhoz, ami orvosolja a hibát.

Ha tehát te is azok közé tartoztál, akit kellemetlenül érintett a glitch, ha minden igaz már nem kell vele többet szenvedni. Érdemes ránézni a javításra!

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×