A Counter-Strike játékosok egyszerűen imádják Apel új kollekcióját.

Aki gyakran nézegeti a Steam műhelyét, az valószínűleg belefutott már Apel munkásságába. A dizájner egyszerűen csak ontja ki magából a jobbnál-jobb kollekciókat, nemrég még a Cyberpunk 2077 ihlette skinjeitől volt hangos a CS:GO közösség, most viszont a legújabb, mitológiai kollekciója miatt éltetik Apel nevét.

Ezúttal az indiai mitológiába kalauzol el bennünket a készítő, annak ellenére, hogy Apel saját bevallása szerint sosem járt Indiában. Az ismereteit az internetről szerezte, illetve a Far Cry 4 adta az inspirációt a fegyverek megalkotásához. Ettől eltekintve ezúttal is sikerült betalálnia, a CS:GO redditen pár napja mindenki az új skinkollekciójáról beszél, ami akár be is kerülhet majd a játékba, ha a Valve is úgy látja.

Apel egy korábbi munkája

Természetesen nem ez az első teljes kollekció, ami Apel kezei közül került ki, összesen 35 kollekciót készített az évek során, egyedi skinből pedig 374 darabot tervezett meg munkássága során. Na, de hogy milyen lett a legújabb Hindu kollekciója, azt ítélje meg mindenki maga:

Amennyiben nektek is tetszik a kollekció, erre tudtok szavazni az alkotásokra, amennyiben szeretnétek, hogy bekerüljön a CS:GO-ba a későbbiek során.

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×