Ragyogó Windows koncepció látott napvilágot.

Nemrég derült ki, hogy a Microsoft nagyobb változtatásokat tervez a Windows 10 életében. Nemrég változott a start menü, most viszont a fájlkezelő, a vezérlőpult és számos további újdonság érkezik teljesen új köntösben. A Microsoft korábban elárulta, hogy folyamatosan fejleszteni fogják a Windows-t, épp ezért mindig az aktuális trendeknek megfelelően fog kinézni.

Sötét mód, jöhet?

Ennek ellenére a kiszivárgott újítások valahogy sosem akkora horderejűek, mint amire számítunk. Épp ezért, ha már lúd, legyen kövér alapon egy rajongó elkészített egy jobban átgondolt, új Windows-t, amit 2021 után Windows 21-nek nevezett el.

Az áttervezett értesítési sáv

Az ízlésekről lehet vitatkozni, de azért az már jó messziről látszik, hogy bizony vannak olyan változtatások, amiket akár a Microsoft is kiadhatott volna. A „Fluent” dizájnra hallgató Windows 21 koncepció is ugyanazokra az átalakításokra ment rá, amire maga a Windows fejlesztői is. Áttervezték a fájlkezelőt, új animációk is érkeztek, ráadásul még a Start Menü is megújult részben.

A legjobban mégis a teljesen átalakított jobb szélső értesítési sáv ragadta meg a szívünket. Ez a dizájn egyszerűen tökéletesen illene a Windows világába, ráadásul a gyorsállító gombokkal sokkal egyszerűbben lehetne kezelni a számítógép bizonyos funkcióit, mint például a Wi-fi vagy a Bluetooth kapcsolatokat.

 

Reméljük, egyszer a Microsoft is kiad valami hasonló kaliberű frissítést, amivel tényleg hasznos, új funkciókat is kapunk, nem csak némi áttervezést.

Nektek hogy tetszik a Windows 21 koncepció?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×