A friss Xbox Series X tulajdonosok azt tapasztalják, hogy a konzolnak vannak gondjai a lemezek beolvasásával. Kattogás, pörgetés és sok más…

Végre eljött az ideje, hogy mindenki belevethesse magát az új generációs konzolok világába. Pár napja, november 10-én jelentek meg a Microsoft új konzoljai, az Xbox Series X és S. Ezek közül az X kapott lemezmeghajtót annak érdekében, hogy a lemezes játékok is futtathatók legyenek.

Egyes felhasználók szerint a meghajtó egyes gépeknél hibás.

Az interneten nemrég felbukkant videók arra világítanak rá, hogy a lemez behelyezése után néha az Xbox Series X hangosan pörög, furcsa kattogó hangokat ad ki.

Ilyenkor csak remélni lehet, hogy a konzol beolvassa a játékot. Az alábbi videón az látszik, hogy néha még a játék lemezének behelyezésével is gondok vannak.

Egyes játékosok szerint a helyzet javul, ha vízszintesen próbálkoznak. A Redditen sokan számoltak be arról, hogy furcsa hangokat hallanak a konzolból a lemez behelyezése után.

 

A Microsoft egyelőre nem ismerte el, hogy szériahibáról lenne szó. A jelentések után arra kérik a konzoltulajdonosokat, hogy ellenőrizzék a készülékeket és ha hibát tapasztalnak, akkor azt jelezzék a hivatalos oldalon.

Szerinted hibás lenne az Xbox Series X első szériája?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×