Jön az új FIFA 21 verzió. December elején végre az újgenerációs konzolokon is fejest ugorhatunk az EA Sports „stressztavába”.

Már nyáron lehetett tudni, hogy a FIFA 21 azok között a címek között lesz, amelyek megnyitják az új konzolgenerációt. A PlayStation 5-re és Xbox S/X-re is érkező futball játékot legkorábban december elején, egészen pontosan negyedikén próbálhatják ki az érdeklődők.

Jó a helyzet, ugyanis ha megvásároltuk a játékot az aktuális generációra, vagyis PS4-re, vagy éppen Xbox One-ra, az EA-től gyakorlatilag megkapjuk ajándékba az újgenerációs FIFA 21 verziót. Csupán akkor van probléma, ha az új masinák digitálisak, mi pedig CD-s változatban vásároltuk meg októberben a játékot, akkor bizony nem fogunk tudni upgrade-elni.

 

Az új érából viszont kár lenne kimaradni, pláne akkor, ha lehet hinni az EA Sports kedvcsinálójának. A napokban lerántották a leplet Alexander-Arnold és Joao Felix arcáról, amit már az új motor kezel. A végeredmény pedig észveszejtő.

Trent Alexander-Arnold félelmetesen jól sikerült, olyan a képen, mintha egy fotót néznénk a Liverpool klasszisáról. Felix esetében már kicsit inog az a bizonyos léc, de könnyen lehet, hogy csak az árnyékolás és a fejének pozíciója okozza ezt a furcsa hatást. Egy biztos, mindkét játékos jóval jobban néz ki, mint jelenleg PS4-en, PC-n, vagy éppen Xbox One-on.

A játékosok is fel vannak pörögve, szerencsére már nem kell várnunk egy hónapot sem az új verzió megérkeztéig.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×