Bár korábban mi is arról számoltunk be, hogy a Telenor új nevet kap, úgy tűnik, az anyavállalat máshogy döntött. Marad a régi név.

A cseh PPF Csoport több évre szóló márkahasználati engedélyt kapott az előző tulajdonos norvég Telenor Csoporttól – tudta meg bennfentes forrásból a HWSW. Ez azt jelenti, hogy a korábbi hírekkel ellentétben

mégsem lesz új neve a magyarországi Telenornak,

megspórolva a márkaváltás költségét. Ez nekünk jó hír lehet, hiszen nem kell egy teljesen új nevet megszokni. A lap információi szerint ez a 2018-ban a PPF-hez került összes kelet-európai leányvállalatra, így a magyar mellett a szerb, a bolgár és a macedón cégekre egyaránt vonatkozik.

A PPF egyébként pontosan azért kérte a Telenor névhasználat engedélyének meghosszabbítását, hogy elkerülje az átállással járó költségeket.

Ahogy arról mi is beszámoltunk korábban, a cseh partner folyamatosan tesztelte Telenor helyébe lépő lehetséges márkaneveket. Nyáron például azt lehetett sejteni, hogy a „Laa.” lehet az új név.

Nos, emiatt úgy tűnik, hogy egy darabig nem kell aggódni, senkinek nem kell új nevet megszoknia. A Telenor marad Telenor.

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkhungary/

×