Sokan láthattuk az újonnan megjelent vidiket a súlyosan kifüstölt Xbox konzolokról. Nyugi, úgy tűnik ez is csak egy prank a sok közül.

A rajongók imádják az új Xbox Series X konzoljaikat és a next-gen konzol minden új funkcióját igyekeznek kihasználni.

Néhány leendő vásárló azonban aggódni kezdett a túlmelegedés miatt, a közösségi médiában található füstölgő Xbox konzolos videók megjelenése után.

A videókat azonban cáfolták és csak egy gonosz tréfa részét képezik.

Az IGN szerint a prank könnyen megvalósítható, ha egy vape segítségével füstöt fújnak a hátsó szellőzőbe, amely így a felső nyíláson keresztül távozik.

Egy új videó is készült arról, hogyan lehet végrehajtani a tréfát és hogyan kelti ezáltal a lángoló konzolok illúzióját. Az Xbox Series X új kialakításának köszönhetően tökéletes volt arra, hogy a füst kéményként szálljon ki a tetejéről, de nem a túlmelegedés miatt.

 

A túlmelegedés tehát csak egy pletyka volt a  hivatalos megjelenés előtt, de ezt egyébként több webhely is megcáfolta.

A konzol megjelenése után azonban néhány probléma merült fel, például tegnap rövid időre leállt az Xbox Live, ami megakadályozta néhány felhasználót a konzolok beüzemelését.

Más játékosok arról számoltak be, hogy az Xbox Series X firmware nem kompatibilis a tévéjükkel, és megakadályozza a használatukat.

Úgy tűnik, hogy a vásárlóknak nem kell aggódniuk az új konzolok spontán égése miatt, de valószínűleg az a legjobb, ha távol tartják őket bármilyen hőforrástól vagy nyílt lángtól.

Biztos, ami biztos.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×