Az Origins-hez és az Odyssey-hez hasonlóan már a Valhallához is bevásárolhatunk a shop-ból, például kozmetikai elemeket és gyűjthető cuccokat.

Ahogy azt már a korábbi Assassin’s Creed játékok esetében is megszokhattunk, mikrotranzakcióval kissé megkönnyíthetjük a játékunkat, illetve egyedivé tehetjük karakterünket és fegyverkészletét.

Elindult a Valhalla shop, ahol már be lehet vásárolni a gyorsabb haladáshoz.

Itt tehát valódi pénzért tudunk kreditet venni, amit játékbeli elemekre tudunk elkölteni. Ezek többnyire skinek, ám hozzá lehet jutni crafting alapanyagokhoz, fontos térképekhez is, hogy ne kelljen annyit és olyan nehezen gyűjtögetni. Pay-to-win? Igen, de mivel ez egy single player játék, talán nem bántunk meg vele senkit.

Mindez azt jelenti, hogy a Ubisoft a pénzünkért olyan elemeket kínál, amik csökkentik az előrehaladáshoz szükséges időt. Az Assassin’s Creed Valhallában az Animus Store a Helix Credit nevű fizetőeszközt használja, ezt lehet megvenni a Shop-ban. Ahogy az várható volt, a játékosoknak valódi pénzt kell költeniük a Helix Credit megszerzéséhez. A csomagok:

  • 500 kredit – 4,99 USD
  • 1050 kredit – 9,99 USD
  • 2300 kredit – 19,99 USD

Íme, a különböző kategóriák és megvásárolható holmik.

Kiegészítők

Season Pass, DLC, küldetések.

Vagyon

Hajóskinek és dísztárgyak.

Karakter

Armor szettek, amelyek bónuszokat adnak a teljes szett viseléséért.

Csomagok

Teljes csomagok, amelyek tartalmazhatnak armort, fegyvert adott tematikában (Draugr, Valkyrie, Hudufolk stb.). Hajócsomagokat és tetoválásokat is tartalmazhat.

Fegyverek

Egykezes, kétkezes, távolsági és pajzsos, mindegyik egyedi tulajdonságokkal rendelkezik.

Társak

Skinek a lovakhoz és a hollóhoz.

Segédanyagok

Például crafting alapanyagok (ezüst, opál, fa stb.), valamint térképek az összes műtárgyhoz, egyedi felszereléshez és képességhez.

Te miből fogsz bevásárolni?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×