A jelentések szerint Perkz érdeklődik az LEC és az LCS több szervezetével kapcsolatban is. A Cloud9 a kívánt úticél, azonban a feltételek és a tárgyalások még folynak.

Luka “Perkz” Perkovic 2016 óta a G2 Esports tagja és szinte már a szervezet szinonimájává vált. Játékosként a legtöbb EU / LEC cím rekordja van, összesen 8, az évek során több szerepben is játszott.

Mint arról korábban is írtunk, valószínűleg szeretné új berkekben kipróbálni magát a továbbiakban.

Igaz ami igaz, Perkz következő úti célja lehet a legjelentősebb lépés az egész offseasonben. Játékosként nem kétséges, hogy bármelyik nyugati profi csapat számára top 1 válogatott lenne.

Nem meglepő, hogy a LEC és az LCS több szervezete arra törekszik, hogy Perkz neve hozzájuk kapcsolódjon.

Jacob Wolf szerint azonban a holdup továbbra is egy 5 millió dolláros buyout.

Wolf továbbá arról számolt be, hogy a G2 és a Perkz megbeszéléseket folytatott a LEC és az LCS több szervezetével is. Ide tartoznak a Cloud9, Evil Geniuses, 100 Thieves, a TSM, a Team Vitality és a Misfits.

Az összes csapat közül azonban a Cloud9 marad Perkz kívánt úticélja.

A források azt is kiderítették, hogy a Fnatic azon csapatok között volt, akik érdeklődést mutattak a Perkz szerződtetése iránt. A G2 Esports azonban nem volt hajlandó megkezdeni az átigazolási tárgyalásokat a csapattal.

Wolf arról is beszámolt, hogy a Perkz mozgásának visszatartása az az 5 millió dolláros kivásárlás, amelyet a G2 beállított. Bármelyik csapatnak, aki fel akarja venni őt a névsorába, szintén el kell fogadnia a javasolt összeget.

Természetesen ennek a beruházásnak a megvalósításakor egy szervezet felveszi majd listájára az egyik legjobb játékost, amelyet a Nyugat valaha magáénak tudhatott.

Fontos megjegyezni, hogy bár a Cloud9 a Perkz kívánt úticélja, jelenleg semmi sem biztos. Feltételekben vagy tárgyalásokban nem állapodtak meg, így semmi sincs kőbe vésve.

Érthető, hogy miért a C9 a végső cél. Szervezetként ők értek el a legtöbbet nemzetközi porondon. Ráadásul, ha sikerül megtenni a lépést, Perkz újra találkozik régi csapattársával, Jesper “Sven” Svenningsennel.

Egyelőre viszont csak várakozhatunk, hogy kiderüljön, melyik csapat hajlandó a legtöbbet áldozni ezért a nagyszerű játékosért.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×