A Last Laugh Bundle hivatalos előzetesének megjelenése után a rajongók arra kíváncsiak, hogy Joker visszahozza-e a C4-et a Fortnite-ba.

November 10-én az Epic Games kiadta első hivatalos előzetesét a Last Laugh skin csomaghoz – egy csomag, amelyet eredetileg több hónappal ezelőtt jelentettek be.

A várva várt csoportba beletartozik Midas új verziója, Poison Ivy és – akire mindenki vár – Joker.

Érdekes lesz látni, hogy Joker belép a Fortnite-ba a Marvel-témájú évad közepén, de a Fortnite már olyan univerzumként jelent meg, ahol ezek a karakterek együtt is létezhetnek.

Végül is Batman egy csapatban játszik egy Storm Trooperrel és Demogorgonnal…Bár ez még mindig nem olyan beteg, mint  Joker és a Vasember együtt.

A Last Laugh skin bundle bemutatója az egyik legjobb Fortnite skin trailer volt, amit valaha láttunk.

 

Volt egy olyan elem, amelyre igazán nagy hangsúlyt fektettek a vidiben – amit mindenki azonnal észrevesz: a közkedvelt C4.

A robbanószer egy ideje ki-be „mászkál” a játékba, mivel eléggé (kicsit túl is) hatékony és erős counter a kompetitív és a casual módokban egyaránt.

A Joker visszatérése tehát a C4 visszatérését is jelentheti. Abban mondjuk kételkednénk, hogy a kompetitív módokba is visszakerül, ám a core játékmódokban egy abszolút megfelelő és teljesen balanced item volt.

Természetesen ez egyelőre csak spekuláció.

A Last Laugh Bundle a héten jelenik meg az Item Shopban.

Ti megvásároljátok ezt a szupermenő bundle-t? 

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×