Maurice “Fero” Henriquez, profi Call of Duty játékos november 10-én, 21 éves korában elhunyt.

Nemrég családja szomorúan jelentette be, hogy a Team Kaliber, a 100 Thieves, és legutóbb a Florida Mutineers profi Call of Duty játékosa, Maurice “Fero” Henriquez elhunyt, 21 éves korában.

Halálával kapcsolatban az első hírek arról szóltak, hogy öngyilkos lett, ám egy feltételezett családtag a Twitteren azt írta, hogy Fero nem szenvedett depresszióban és nem lett öngyilkos. Nem sokkal később családja arról számolt be, hogy a halál oka szívroham volt. Fero szervezete is megerősítette, hogy a játékos tragikus halálát nem tekintik öngyilkosságnak.

Fero 2017 óta játszott a Call of Duty World League-ben, és a világ egyik legtehetségesebb játékosa volt. Újoncként segített a Kaliber csapatában megnyerni a CWL Pro League 2. szakaszának rájátszását, majd másodikok lettek a CWL Championship során 2018-ban.

A Black Ops 4 szezonban a 100 Thieves és a Team Envy csapatában játszott, később aláírt a Mutineers csapatával. Ő és a csapat 2020-ban három Home Series versenyt nyert, és a CDL Championship bajnokság legjobb 8 csapata között végeztek.

Nyugodjon békében!

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×