A híres focistára is lecsapott a banhammer.

Kicsit több mint egy hónapja történt a bejelentés, mi szerint Neymar immáron profi focistaként belekóstol a streamer életbe. Persze elsődlegesen nem a bevételszerzés volt Neymar célja, sokkal inkább a szórakozás kedvéért vágott bele a streamerkedésbe.

Nos, nem tartott túl sokáig, máris megérkezett az első kitiltás, ennek megfelelően a Neymar JR fiókra jelenleg nem ad ki találatot a Twitch. A profi focista egyelőre nem reagált a kitiltásra, de sokak szerint a múlt hónapban történtek miatt érkezett meg a ban. Egy alkalommal ugyanis véletlenül megmutatta a kamerának Richarlison Andrade telefonszámát.

Ez önmagában már jó ok a kitiltásra, hiszen a Twitch szabályzata szigorúan tiltja más személyes adatainak kiszivárogtatását, az pedig csak olaj a tűzre, hogy Richarlison sem örült túlzottan a „meglepetésnek”.

Mindez persze csupán egy feltételezés, hiszen a cselekménysorozat még október 18-án történt. Előfordulhat persze, hogy a Twitch malmai lassan őrölnek, de azért érdemes lehet megvárni a hivatalos indokot, amit remélhetőleg Neymar is megoszt majd a rajongóival.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×