Az EA hivatalosan is megerősítette, hogy nagyjából mikorra várható a Battlefield 6 megjelenése. Még sokat kell rá várni.

Mára már nyilvánvaló vált, hogy a Battlefield következő része már bőven a következő generációs konzolok időszakában jelenik meg. Még idén májusban írtunk arról, hogy a DICE már gőzerővel dolgozik a címen, ám a megjelenésre még éveket kell majd várni. Azóta csönd honolt a projekt körül, ám a múlt héten friss híreket kaptunk.

Az EA a hétvégén erősítette meg, hogy a Battlefield franchise következő részén dolgozik, Battlefield 6 címmel.

Természetesen ez sajnos nem jelenti azt, hogy a játékot hamarosan a kezünkbe vehetjük. Ennek oka az is, hogy a DICE eltökélt célja, hogy valami rettentően új AAA élményt mutasson be a játékkal. Hasonlóan ahhoz, ahogy a Battlefield 5 az első olyan játékok közt volt, mely valós idejű sugárkövetéssel mutatkozott be.

Az EA vezérigazgatója, Andrew Wilson elmondta, hogy valódi next gen élményt szeretnének biztosítani, a technológiai lehetőségek teljes mértékű kihasználásával. Természetesen az EA vágyai megnehezítik a DICE munkáját. A kiadó célja az, hogy a játék esport optimalizált legyen, illetve legyen benne battle royale mód.

Sokan úgy gondolják, ez megvalósítható lenne a Call of Duty-hoz hasonlóan, ahol a kampány mellett elérhető a Warzone is. Az EA tervei szerint a 2021 karácsonyi időszakában tervezi kiadni a játékot.

Te várod a Battlefield 6 megjelenését?

Minden kép illusztráció, az EA még nem adott ki képet a játékhoz. 

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×