Az 5. season utolsó frissítése az R6S-ben elvileg nagy durranás lesz, bemutatva a például a felhőkarcoló reworköt, valamint az új defender operátorát: Arunit.

Aruniról nagyon sok leak látott napvilágot, ám most november 8.-ra végre mindenre fény derült.

A Thai defender készen áll a meta felrázására a Surya kapujával, ami lelassítja a támadókat az oldalukra való belépéskor. Nem aprózza el a védekezést sem, mivel az első védő lesz DMR-el felruházva.

Íme minden, amit Aruniról tudunk:

Mikor jelenik meg Aruni?

Aruni az Operation Neon Dawn, Y5S4 Rainbow Six bővítéssel jelenik meg. A frissítés ma, november 9-én jut el a tesztszerverekre. Néhány hét múlva elérhető lesz majd a live szervereken is.

A Year 5-ös Pass tulajdonosok egy héttel korábbi hozzáférést kapnak a többiekhez képest.

Aruni gadget-je : a ‘Surya’ lézerkapu

Lehet hogy Aruni nagy firepowerrel bír de nem csak ez lesz az egyetlen pozitívum vele kapcsolatban.

A Surya kapuja megváltoztatja majd, hogy a támadók hogyan közelítik meg a bombsiteokat, hiszen a tipikus attakc módjaik nem lesznek elérhetőek. Surya kapu elzárja az ablakokat, a nyílászárókat, a falakat és az ajtókat, semmit sem hagyva, amin át lehetne jutni.

Ha egy támadó úgy dönt, hogy mégis átmegy a kapun , akkor jelentős 40 damaget okoz neki a kapu. A kapuk deaktiválódnak, ha valami áthalad rajta és manuálisan kell majd őket újra aktiválni.

A kapuk maguk elpusztíthatatlanok, még az EMP-gránátok sem tudják leszámolni őket.

Ahhoz, hogy ne attackoljon, csak egy flash-t vagy lövedéket kell átlőni rajta. Azonban hogy a támadókat egész kör alatt nyomás alatt tartsuk érdemes lesz felvenni a kapukat és máshova rakni őket.

Nagy hiba lenne elfelejteni Aruni „másodlagos” gadgetjét, a rakétakarját. Ahelyett, hogy kis lyukat ütne a falba, Aruni a falakon tátongó lyukakat hagy és egy csapással le tudja borítani akár a barikádokat is.

 

Aruni fegyverei: MK 14 EBR, P10 Roni

Aruni arzenálja tartalmazni fogja a P10 Roni és az MK14 EBR fegyvereket. Ennek a fele sem tréfa: a  P10 Roni az egyik legerősebb SMG, amelyet a kezedbe kerület, az MK14 EBR pedig az első DMR, amely a védők számára elérhető. Ám csak 1.5x scope-ja lesz, ezzel kompenzálva a DMR tűzerejét.

Ezen felül kapott még egy pisztolyt is, a PRB92-t, egy „szögesdrótot” és golyóálló kamerákat.

Nos, szerintünk nagyon ütős lesz az R6S új operátora. Ti várjátok már, hogy megkaparintsátok? 

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×