Megérkezett az év első ismételhető SBC-je. A 81+ UCL Rare Player csomag 7 napig elérhető a játék kínálatában. Te megpróbálod a szerencséd?

Megérkezett az év első ismételhető SBC-je, ugyanis bekerült a játékba a 81+ UCL Rare Player csomag.

11 Rare játékosért egy darab 81 vagy nagyobb értékű játékost kapunk. A felhasználók zöme szereti az ilyesfajta csomagokat, hiszen a fölösleges discard lapokat bedarálhatjuk egy potenciális fejlesztésért. Ha esetleg ti is nyitottatok egyet, vagy többet akkor jöhetnek a képek a cikk alá. Emellett visszakaptuk a CONMEBOL SBC-ket is.

Ugye ezek eredetileg kedden érkeztek volna, de valami hiba miatt egy óra után kikerültek a játékból. A csomagok nagy része továbbra is untrade, így az egészet megcsinálni szerintem fölösleges. Max egy-kettő csomag, ami megérheti, de összességében egy felejthető Liga SBC-ről beszélünk. A lejárati dátumot természetesen már lusták voltak átállítani, így az inaktív napok alatt is telt az elkészítési idő. Reméljük, hogy a rendes liga SBC-k normális körülmények között érkeznek.

Ma este újabb tartalmat várok, remélem cserélhető csomag érkezik. Az RTTF lapok első csapata péntekig nyitható, így még a rewardok alatt is lesz lehetőségünk lecsapni rájuk. Az új csapat pénteken 7 órakor érkezik. A héten válogatott mérkőzések lesznek, szóval a jövőheti TOTW keretét ismét a nemzetközi teljesítmények alapján fogják szétosztani.

Ha esetleg nem láttátok még Haaland csapatát, akkor ide kattintva megtekinthetitek. Ha pedig Koundé kifarmolásához kell segítség, akkor itt a magyar útmutató.

Ti melyik csapatból néznétek meg egy RTTF lapot?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×