A Fortnite Battle Royale a világ egyik legsikeresebb ingyenesen játszható játéka. Most új, havidíjas rendszert emleget az Epic Games.

A Fortnite Battle Royale a világ egyik legsikeresebb ingyenesen játszható játéka. Gyakorlatilag egyetlen centet sem kell beleforgatnunk a játékba azért, hogy megkapjuk a teljes játékélményt. Persze ha valami speciálisra vágyunk, akkor bizony már meg kell nyitnunk a pénztárcánkat.

A kozmetikai elemek pénzbe kerülnek, valamint azok a csomagok is, amik különféle extrákat kínálnak. Ilyen például a Battle Pass, ami a leghíresebb és valószínűleg a legkeresettebb csomagja a játéknak. Pár ezer forint és máris temérdek tartalom landol az ölünkbe, ráadásul fél évente jó ha kétszer érkezik új bundle.

Most viszont lehetséges, hogy egy havidíjas rendszer is megjelenik majd. Az Epic Games legalábbis erről kérdezte a közösséget.

 

A „Monthly Crew Pack” keretein belül korai hozzáférést nyerhetünk a később Item Shopban felbukkanó Outfitekhez, stílusokhoz, kiegészítőkhöz, valamint V-Buck csomagokat is kapnánk melléjük. Példaként az Epic egy Ghost Rider Monthly Crew Packet mutatott be, amiben a híres Marvel hőst, a kiegészítőit, na meg 1000 V-Buckot adtak volna az előfizetésért.

Ez még csak egy tervezet, ezért is számít a játékosok véleménye. Ha viszont sok pozitív visszajelzést kap az előterjesztés, könnyen lehet, hogy hamarosan élesedhet is a rendszer.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×