Bár a várakozás már hatalmas, a rajongóknak még ki kell bírniuk egy kicsit a mobilos Apex Legends nélkül.

Kétségtelen tény, hogy az Apex Legends napjaink egyik legnépszerűbb Battle Royale játéka. Bár a csúcson már rég túlvannak, az EA játékai nem arról híresek, hogy könnyen feladnák. Az Apex is folyamatos újdonságokkal tartja melegen a rajongók érdeklődését, ilyen volt például a Steamre költözés, ami egyelőre jó döntésnek tűnik.

Az elmúlt 24 órában 99.000 Apex játékos volt az egyidejű játékosszám rekord, a friss platformnak számító Steamen. A növekedést tekintve ráadásul az egész Steam felület hatodik legjobban fejlődő játéka volt az Apex, megelőzve a Rainbow Sixet vagy Rustot is. A fejlődés pedig nem állhat le, miután Origin mellett Steamre is átköltöztek, jöhet a mobilos Apex Legends, mint következő állomás.

A mobilos verzióról viszont már nincsenek ilyen jó hírei az EA-nek, több hónappal eltolták ugyanis a megjelenést.

 

Az eredetileg 2021 elejére tervezett megjelenés valójában inkább 2022 eleje lesz majd. A hivatalos forrás szerint a 2022-es pénzügyi évben jelenik majd meg a játék, ez 2021 októberétől 2022 szeptemberéig terjed az EA esetében.

Addig tehát marad a PC-s és konzolos várakozás az Apex játékosoknak, de ami késik nem múlik. Reméljük egy év múlva is százezrek játsszák majd az Apexet, és lesz még értelme a mobilos változatnak…

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×