A Fortnite Nexus Wars szezonjának 11. játékhetében járunk jelenleg, amikor már a jól megszokott formulát teljesen kinőttük. Meg is jött az Xtravaganza!

A Fortnite Nexus Wars szezonjának 11. játékhetében járunk jelenleg, amikor már a jól megszokott formulát teljesen kinőttük. Épp ezért az Epic Games egy közösségi programmal készült a felhasználóknak, megérkezett az XP Xtravaganza, ami elsősorban kisebb csoportoknak kedvez.

A feladatok több szintből állnak, vagyis nem két perc lesz teljesíteni őket. Olyannyira nem, hogy vannak olyan adatbányászok, akik körülbelül négy hétre saccolják a teljes csomag teljesítését. Természetesen ez idő alatt temérdek tapasztalati pontot szerezhetünk, ami szinte garantáltan egy kimaxolt Battle Pass csomagot fog eredményezni. Bár már valószínűleg a legtöbbek kiszedtek mindent, a speciális variánsok farmolására kiváló lehet az új promóció.

A kihívások a feladatok menüpontban – Fortnite

Lássuk a listát:

  • Sebezzünk távcsővel ellátott fegyverekkel.
  • Öljünk játékosokat szuperképeségek segítségével.
  • Használjunk Rifteket a közlekedésre.
  • Fejlesszünk fegyvereket (Upgrade Bench) Uncommon (Zöld) ritkaságra.
  • Látogassuk meg az összes névvel ellátott POI-t egyetlen mérkőzés alatt.

Ezek közül talán az utolsó az a feladat, amit nehéz lesz egyedül teljesíteni. Az összes többi abszolválható ideális körülmények között, viszont egyetlen körben bejárni a teljes szigetet és felkutatni a fontosabb helyszíneket, egyáltalán nem hangzik egyszerűnek. Érdemes tehát felkarolni a barátokat és fejest ugrani az új lehetőségekbe!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×