Az Epic Games és az Apple mostanában nem túl jó barátok. Előbbi megsértette utóbbinak a felhasználási feltételeit, azóta áll a bál a két cég között.

Az Epic Games és az Apple mostanában nem túl jó barátok. Előbbi megsértette utóbbinak a felhasználási feltételeit, ezért a teljes iOS rendszerről lekerült a Fortnite. A cupertinóiak azóta is jogi harcban állnak a híres Battle Royale-t jegyző céggel, ám most úgy fest, hogy az iOS platformok felhasználói újból reménykedhetnek.

A BBC értesülései szerint még a karácsonyi ünnepek előtt megérkezhet a GeForce Now az Apple készülékeire, ami lényegében kiskaput adhat a telefonos Fortnite-osoknak.

A GeForce Now egy Cloud szolgáltatás, ami lényegében olyan felhasználóknak streamel játékokat, akiknek nincsen megfelelő vasuk egy-egy cím futtatásához. Vagyis papíron képesek vagyunk a legújabb játékokkal is játszani, akár egy 15 éves laptopon is. Nem kell hozzá komolyabb eszköz, csupán egy igazán stabil internet.

Azt jól tudjuk, hogy az Android készülékeire hamarosan tényleg elérhető lesz a GeForce Now, az Apple bejelentése viszont vár még a sorára. Egyedül a BBC információba kapaszkodhatnak az iOS Fortnite játékosok. Mert ha jön a Cloud rendszer, bizony a Fortnite is ismét futtatható lesz az Apple készülékein.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×