Biztosan sokan emlékeznek még a Fortnite első felvonására, a Chapter 1-ra. A több, mint 2 évig tartó időszak során hozzászokhattunk az eredeti Outfitekhez.

Biztosan sokan emlékeznek még a Fortnite első felvonására, a Chapter 1-ra. A több, mint 2 évig tartó időszak során hozzászokhattunk az eredeti szigethez, na meg a benne élő karakterekhez. Ők voltak a Default skinek, akikkel randomizálva játszhattunk, ha azt az opciót választottuk ki. A Chapter 2 megjelenésével viszont örökre eltűntek, új modellek érkeztek, s még az alap csákány is megváltozott. Legalábbis ezt hittük…

A mai Item Shop ciklussal ugyanis visszatértek a klasszikus karakterek, s jó párhoz még speciális stílust is ad az Epic. Ha nosztalgiáznál, csupán 800 V-Buckot kell költened egy karakterért. S örökre ott marad a gyűjteményedben.

 

Mától elérhető az ingyenes Throwback Pickaxe is. Ezért csak annyit kell tennünk, hogy ellátogatunk a játékon belüli boltba, s kiválasztjuk a tartalmat. Egyetlen kattintás után pedig élvezhetjük a nosztalgiafröccsöt, gyakorlatilag bármelyik körben.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×