A héten elindult az Apex Legends legújabb, összességében 7. szezonja. Új pálya, új legenda és temérdek tartalom érkezett egyetlen frissítéssel.

A héten elindult az Apex Legends legújabb, összességében 7. szezonja. Új pálya, új legenda és temérdek tartalom érkezett egyetlen frissítéssel, ami a rangsorolt játékmódokat is megszédítette. Kikerült ugyanis Kings Canyon a lehetséges pályák listájáról, s a helyét az új terület, Olympus vette át.

Viszont nem ez volt a legfőbb oka annak, hogy a feje tetejére állt a Ranked. Egy glitch írt át mindent egyetlen pillanat alatt.

Gyakorlatilag lehetséges volt úgy manipulálni a játékot, hogy felhasználónkat csak és kizárólag Bronze játékosok ellen sorolja be. Természetesen függetlenül attól, hogy mi milyen szinten játszottunk egyébként. Az RP ömlött, lehetett mászni a ranglétrát, s közben a gyengébb képességű játékosokkal kellett csak megbirkózni.

Nem meglepő hát, hogy több magasabb rangú játékos ezzel a metódussal akart előnyt szerezni a tabellán. Egy ideig működött is a dolog, viszont ez szemet szúrt a Respawnnak. Most jelezték is, hogy jön a büntetés!

Egészen pontosan 419 magasan rangsorolt (Diamond, vagy annál jobb) játékos érintett az ügyben. Hamarosan érkezik is a jól megérdemelt tiltás a felhasználójukra, így nekik meglehetősen rövidre sikeredett a hetedik szezon.

Nagyon fontos, hogy a fejlesztők meg tudják tartan a fair játékkörnyezetet, pláne a kisebb, zsúfoltabb divíziókban. Jó látni, hogy a Respawn határozottan törekedik erre.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×