A VALORANT closed bétája alatt láthattuk ezt a szuper és sokak által kedvelt kollekciót.

A dark-fantasy témájú misztikus skinek ezennel felváltották az előző Singularity kollekciót.

A következő fegyverek kaphatnak velük egy kis kozmetikázást:  Sheriff, Vandal, Operator, Guardian és a melee fegyverünk.

A teljes csomag 7100 VP-ba kerül. Minden egyes skin ára 1775 VP, kivéve a közelharci fegyvert, amely 3550 VP-ért kerülhet a tulajdonunkba. A játékosok upgradelhetik a skineket a Radianite segítségével, ezzel feloldva az extra VFX-t, egy reload animációt és egy finishert.

A Reaver volt az a skin amelyet a VALORANT elsőként  tesztelgetett a játék során.

 

Azóta, hogy a Reaver kollekció utoljára elérhető volt, igen sok idő telt el, ezt az időt a Riot arra használta, hogy különféle fejlesztéseket hajtson végre a skineken a játékosok visszajelzései alapján.

„Amikor először készítettük a Reaver-t, sok mindent rosszul csináltunk, és annyi mindent tanultunk a fejlesztési folyamatból…” – mondta Preeti Ketankar producer. „Ahhoz, hogy valóban tökéletes legyen a skin, vissza kellett mennünk egészen a gyökerekig és teljesen át kellett dolgoznunk az elejétől a végéig: modell, animáció, VFX, hang, változatok, kill banner és a Finisher. Remélhetőleg még mindig ugyanolyan jó érzéseket vált ki a játékosokból, mint a régi Reaver, de megmutatja azt is, hogy mennyit fejlődtünk az elmúlt időben. ”

Valóban elég csini skinek lettek, Ti megveszitek? 

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×