A népszerű Call of Duty: Warzone streamer, Nick ’Wagnificent’ Wagner jogi lépésekkel fenyegette meg az Activisiont, tiltása miatt.

Amióta a Warzone megjelent, jelen vannak a csalók is a játékban, akik előszeretettel teszik tönkre a tisztességes játékosok élményét. Természetesen az Activision nem csak a csalókat igyekszik bannolni, de az utóbbi időben több esetben támadást indítottak olyan webehelyek ellen, melyek csalóprogramokat értékesítenek. Szeptember végén egy nagy banhullám pusztított a közösségben, amikor a fejlesztők olyan játékosokat céloztak meg, akikről kiderült, hogy az EngineOwning weboldal csalásait használták.

Wagnificent akkor kapott bant, ám azóta is kitart ártatlansága mellett.

November 2-án a streamer számos, azóta törölt tweetet szánt az Activisionnek a tiltással kapcsolatban. Egyikben jogi lépéssel fenyegetőzött.

„Ha nem foglalkoznak az ügyemmel, akkor az ügyvédeim hamarosan kapcsolatba lépnek velük. Ez rágalmazás és rontja a hírnevemet” – mondta Wagnificent. „A hírnevem és a csatorna növekedése a tét, a ban ráadásul a játékon belüli jelentéseknek köszönhető” – tette hozzá egy másik bejegyzésben.

Arról egyelőre nincs információ, hogy az Activision foglalkozik-e a streamer esetével. A kiadó azt sem árulta el, hogy mi a tiltás tényleges oka.

 

A CharlieINTEL forrásai szerint nem reportok, hanem az EngingeOwning csalások használata miatt tiltották el. Ugyanígy a VICE is arról számolt be, hogy Wagner az EngineOwning nevű oldal felhasználója volt.

Meglátjuk, hogy a streamer mire jut a fenyegetéssel. Szerintetek tényleg per lehet belőle?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×