Kiszivárgott hírek szerint készül a Fortnite és a Disney+ együttműködés, ami a játékosoknak két ingyen hónap előfizetést ad a szolgáltatásban.

A Fortnite Chapter 2: Season 4 a Marvel világának legnépszerűbb hőseit és gonosztevőit vonultatta fel, akik nem csak a játék történetébe kavartak be, de rengeteg skin és kiegészítő érkezését eredményezték. A Fortnite univerzumban Vasember, Amerika kapitány, sőt Thor is helyet kapott.

Úgy tűnik, a Disney tovább növeli a kollaboráció mértékét.

Ahogy arról a VastBlast egy Twitter bejegyzésben beszámolt, a Marvel franchise tulajdonosa, a Disney tovább mélyíti az együttműködést a Fortnite-on belül. Céljuk ezúttal a Disney+ nevű online streaming szolgáltatás népszerűsítése.

A Fortnite játékosok két hónap ingyen Disney+ hozzáférést kaphatnak

A szivárgás szerint azok a játékosok, akik 2020. december 31-ig igazi pénzért vásárolnak V-Buckot, vagy bármit a Shopból, akkor akár 2 hónap ingyen Disney+ hozzáférést is kaphatnak. Ha minden igaz, ezzel együtt kedvezmények is érkeznek. Most akkor mennyire is van ez „ingyen”?

Az együttműködést hivatalosan még nem jelentették be, így arról sincs információ, hogy mit kapnak azok, akiknek már van Disney+ előfizetésük. Az Epic Games és a Disney valószínűleg hamarosan minden kérdést tisztáz.

Disney+ Magyarországon

Nyilván felmerül a kérdés, hogy mi van azokkal az országokkal, ahol jelenleg nem érhető el a szolgáltatás. Nos, ők valószínűleg ebből kimaradnak. Így mi magyarok is.

Ahogy arról nemrég a Ziro.hu beszámolt, idén már nem valószínű, hogy Magyarországon elindulhat a Disney+ szolgáltatás. A szolgáltatás novemberben éri el Latin-Amerikát, ami pedig Európát illeti, szeptember 15-től több nyugati országban indult el. Miközben a szomszédos Ausztriában már elérhető, nekünk még valószínűleg várnunk kell 2021-ig. Szívás!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×