A Kickstarter segítségével felbukkanhatnak új tehetségek, de legendás játékok is megkaphatják a várva-várt folytatásaikat.

A Kickstarter egyik legnagyobb előnye, hogy olyan játékokat is el lehet készíteni, amire a hagyományos stúdiórendszer nem lenne hajlandó. A fejlesztőknek nem kell mindenféle marketingeseket meggyőzniük arról, hogy jó az ötletük: elég a rajongókat maguk mögé állítaniuk, és összehozhatják a játékokat.

Persze ennek vannak árnyoldalai is, múltkor egy másik videóban már összegyűjtöttük azokat az eseteket, amikor csúfos bukás lett a projekt vége. Viszont tagadhatatlan hogy a rendszer tud nagyon is sikeres vállalkozásokat is kitermelni magából. Akár legyen szó kezdő fejlesztőkről, akiknek valami jó ötletük van, akár olyan veteránokról, akik a régi sikereiket szeretnék folytatni.

Nézzük is a legjobb játékokat, amik ilyen segítséggel valósulhattak meg.

 

Nektek melyik volt a kedvenc Kickstarter játékotok? Esetleg támogattatok ti is hasonló projektet? Írjátok meg nekünk kommentben!

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a további videóinkról sem!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×