Az Apex Legends Season 7 tartalomfrissítése csak holnap lesz éles, de a Patch Notes már megmutatja, hogy milyen fegyverváltozások történtek.

Az Apex Legends Season 7: Ascension természetesen rengeteg új tartalomfrissítést hoz a játékba. Lesz új karakter, új pálya, új jármű, szóval a hangulat garantált. Amellett persze ahogy a kiegyensúlyozottság érdekében egyes karakterek is átalakultak, arra is szükség van, hogy a fegyverek jól és helyesen működjenek.

Így a Respawn egy rakás fegyverátalakítást vezet be a 7. évad frissítésében.

 

Apex Legends Season 7 fegyverek – Buffok

L-STAR

A legtöbb változás talán az L-STAR esetében érhető tetten. Frissült a visszarúgási mintázata, csökkentett a venting time és és gyorsabban hűl a cucc. Nagyobb az esélye annak is, hogy nem melegszik túl. A fegyver tehát hatékonyabban használható a jövőben.

Havoc

Egy korábbi javításban a Respawn vadonatúj visszarúgási mintát adott ki a Havochoz, amely szerintük „túl szabálytalan és nehezen követhető” volt. Ennek eredményeként a minta frissült, és most felfelé, majd jobbra, majd balra, majd újra felfelé szór a fegyver.

Sentinel

A Sentinel sniper amikor teljesen fel van töltve, most már többet sebez, mintsem hogy több kárt okoz a pajzsban. Továbbá a fegyver alapsebzése 70-ről 88-ra nőtt.

Apex Legends Season 7 fegyverek – Nerfek

Hemlock

Ebben a frissítésben csak két fegyver kapott nerfet, az egyik a Hemlock. Utóbbi már csak azért is, mert legutóbb több buffot is kapott. Így azok talán túl erőssé tették. Így a Respawn növelte a vízszintes visszarúgást és a visszarúgás mértékét, miközben csökkentette a fejlövés szorzóját.

Triple Take

A másik nerfet elszenvedett fegyver a Triple Take, aminek hatékonysága most csökkent. A tűzsebesség (fire rate) 1,3-ról 1,2 csökkent.

Supply Drops és full kitt fegyverek

Ahogy nagyjából minden évadban, úgy az Ascension esetében is kissé átalakul a Supply Drop. Az R99 már nem a Supply Drop-ból vehető csak fel, hanem normál loot lesz. Ez azt jelenti, hogy már a földön is előfordul.

Ezzel együtt a sebzése kicsit csökken (12-11). Helyette a Prowler kerül be a Drop-ba, amely már 35 lőszeres tárral rendelkezik majd. A teljesen felszerelt, fully kitted fegyverek listája is átalakult, az alábbiak szerint.

  • Eltávolítva: Devotion, Mastiff, Triple Take, Flatline, Volt
  • Új: Wingman, Sentinel, Havoc, G7, Alternator

Hop-Ups

A hetedik évadban egy teljesen új, úgynevezett Quickdraw Hop-Up kerül a játékba, ami a RE-45-re pattintható fel. Ez csökkenti a fegyverek előhúzási és ADS idejét, és csökkenti az hip-fire szórást, ha nem mozgunk. Közben a Selectfire Receiver eltávolításra került, mivel a Prowlernek a változások miatt már nincs szüksége rá.

RE-45

Ezekre a fegyverváltozásokra lehet tehát számítani az Apex Legends 7. évadában.

A teljes és részletes Patch Notes itt olvasható el.

Az új évad magyar idő szerint november 5-én, hajnali 5 órakor élesedik.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×