A legújabb, v14.50-es frissítés elsősorban a jövő héten esedékes új konzolgeneráció megjelenése miatt volt fontos. Az Epic egy ajándékot is előkészített.

A legújabb, v14.50-es frissítés elsősorban a jövő héten esedékes új konzolgeneráció megjelenése miatt volt fontos. Az Epic előkészítette a terepet a jobb minőségű játékra, valamint emellett természetesen temérdek újdonságot is pakoltak a csomagba.

Többek között kiderült, hogy hamarosan megvásárolható lesz az összes jól ismert Chapter 1 Default karakter. A fejlesztők ráadásul az eredeti színkombinációkkal és stílusokkal ajánlja majd őket, így sokaknak lényegében az álmuk válhat valóra.

S ha már mindenki fenn ül a nosztalgia vonaton, az Epic Games úgy döntött, hogy lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy a régi csákányt is ismét a kezükbe ragadhassák.

 

A Chapter 2 megjelenésével ugyanis nemcsak a régi Default karakterek, hanem a Default csákány is az enyészeté lett. Most viszont a napokban ingyenesen hozzájuthatunk utóbbihoz, hála a kiadónak!

A Throwback Axe 2021 január 15-ig lesz elérhető ingyenesen a játékban, tehát bőven lesz lehetőségünk hozzáadnunk a gyűjteményünkhöz. Nem is lesz bonyolult a procedúra, november 4-től ott fog csücsülni az Item Shopban, na meg a hivatalos PlayStation Store-on keresztül is kiváltható lesz.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×