Már telepíthető a Fortnite Battle Royale v14.50-es frissítése. Fontos fordulóponthoz ért a játék, ugyanis az Epic Games lövöldéje jövő héttől az újgenerációs konzolokon is elérhető lesz.

Már telepíthető a Fortnite Battle Royale v14.50-es frissítése. Fontos fordulóponthoz ért a játék, ugyanis az Epic Games lövöldéje jövő héttől az újgenerációs konzolokon is elérhető lesz. Erre a jeles eseményre viszont fel kellett készíteni a klienst, ugyanis az új gépek komolyabb munkára képesek, mint az Xbox One, vagy éppen a PlayStation 4. Így a fejlesztőknek is több lehetőségük van szépíteni és alakítgatni a játékot. A nyáron eszközölt játékmotor (Unreal Engine) frissítés is valószínűleg most fog beérni, remélhetőleg sokkal szebb lesz menet közben a cím.

Ami biztos, hogy most már képes a Fortnite 4K felbontáson 60 FPS-en futni. Egy olyan gyors játék esetében, mint az Epic Games arany tojást tojó tyúkja, elengedhetetlen a minimum 60 FPS. Ugyan tapasztalatból inkább azt mondanánk, hogy a kompetitív élményhez legalább kétszer ennyire lenne szükség, a konzolos érának így is hatalmas fejlődést fog ez jelenteni.

Most ugyan ajnározzuk az új gépeket, de természetesen a játék a jövőben továbbra is elérhető lesz PlayStation 4-en, Xbox One-on, valamint Nintendo Switch-en, sőt még telefonokon is. A PC-s verzió létjogosultsága pedig véleményem szerint nem megkérdőjelezhető. Épp ezért a v14.50 nem csupán egy előkészítő frissítés, természetesen temérdek új játékbeli tartalom is az ölünkbe hullott, hála a játék fejlesztőinek.

Visszatérnek a régi klasszikusok

Sokáig rágták a rajongók az Epic Games fülét azért, hogy a Chapter 1-ben ismert Default karakterek visszakerüljenek a játékba. Többen azt állították, hogy akár még fizetős tartalmakként is örülnének nekik, annyira a szívükhöz nőttek az originális Outfitek.

Úgy tűnik, hogy erre egészen eddig kellett csak várni. Az Epic beadta a derekát, ugyanis klasszikus Default skincsomagok jelentek meg a forrásfájlok között, az összes ismert modellhez. Tfue legendás Jonesy kinézete, valamint az eredeti Ramirez is játszható lesz ismét.

Ghost Rider Super Series

Nem titok, hogy a legújabb játékbeli verseny ismét egy Marvel hős körül fog forogni. A Marvel Knockouts játékmódba meghirdetett versenyen Szellemlovast oldhatjuk fel magunknak, ha jól teljesítünk. A mai nappal az is kiderült, hogy pontosan hogyan is fog kinézni a karakter, íme az első kép róla:

Ha nem sikerül jól a november 4-én induló széria, ne csüggedj. Pár nappal később az Item Shopból is beszerezhető lesz a skin.

Másik két tematikus versenyt is tervez még az Epic Games, az egyik november 11-én, a másik 18-án startol majd el. Ezek közül valószínűleg az egyiknek Venom lesz a főszereplője.

Vasember és a speciális Jetpack

A Nexus Wars története szerint Tony Stark folyamatosan technológiai újításokkal látja el a Fortnite világ lakóit. Fejlesztett már a Battle Bus-on, de most egy új használati tárggyal is felszerel mindenkit. Hamarosan elérhetővé válik egy új Jetpack, aminek a hangfájljai is elérhetők már a forrásfájlok között.

 

Új kozmetikai tartalmak is érkeztek

Már nyáron bejelentette az Epic, hogy érkezik novemberben a Las Laugh kozmetikai csomag. Azért volt ezt fontos kiemelni, mert fizikai változatot is kap emiatt a Fortnite, amit a videojáték üzletekben is meg lehet majd vásárolni. Méregcsók, Joker és egy speciális Midas Outfit is a csomag része lesz. A fő fókusz pedig az újgenerációs konzolok megjelenésének időszaka volt.

Ezek mellett további más tartalmakra is lehet számítani. Érkezett pár új stílus, de fény derült egy esetleges PS5 exkluzív tartalomra, valamint pár új karakterre is.

 

 

 

Közeledik Galactus, beszállt a Disney+

Ismét frissült a holografikus térkép a Battle Pass menüponton belül. Ha közelebbről megnézzük, akkor jól látható, hogy Galactus hamarosan eléri a szigetet, nekünk pedig harcba kell szállnunk vele a védelméért. Valószínűleg hasonló eseményre kell számítani, mint tavaly a Storm elleni játékbeli event volt. Még a helyszín is stimmel, ugyanis úgy tűnik, The Ruins fölött fog megérkezni az galaktikus entitás.

Hogy Európában mennyi foganatja lesz az egyik legújabb hírnek, azt nem tudni, viszont érdemes róla beszélni. A Disney+ kollaborálni kezdett az Epic-kel, így ha vásárolunk egy olyan csomagot a játékon belül, amiért valós pénzt adunk (Skin Bundle, Starter Pack, NEM V-Buck), akkor két hónapra ingyenes hozzáférést kapunk a Disney új streaming szolgáltatásához. Reméljük Európa is kap valamit ebből a prócióból.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×